CALL: 0115 967 9813 for FREE Surveys & Quotations

Project Description

After seeing our work for the Nottingham City Council within some of their schools we were approached to provide our services for creating a new coffee house within their office building. The project was to convert an open area within the building for use as an open plan spacious coffee house for the employees. The project was to include for new flooring and décor together with the manufacture and installation of a bespoke new counter area. As this project was located within the main Council building, we were given a programme that was extremely tight – we had to complete within 3 weeks of the start date – we brought the project in on time and within budget.

Additional Project Images

Port Hole NCC Project
Port Hole NCC Project
Port Hole NCC Project
Port Hole NCC Project